به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با چگونگی ثبت چک لیست های کشفیات قاچاق
قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز یکی از مهم ترین قوانین اقتصادی ایران است که با هدف حفظ امنیت اقتصادی ،حمایت از تولید داخلی تدوین شده است.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
صبح روز دوشنبه 8 بهمن ماه سال جاری کارگاه آموزشی با عنوان آشنایی با چگونگی ثبت چک لیست های کشفیات قاچاق با حضور معاون مدیرکل و رئیس اداره تعزیرات حکومتی ارومیه جناب آقای ابراهیمی در محل سالن شورا برای کارشناس معاونت و کارشناسان شبکه های بهداشتی به صورت وبیناری برگزار شد.
آقای ابراهیمی در این کارگاه آموزشی در خصوص آئین نامه تعیین و تکلیف کالای قاچاق صحبت کرد: قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز یکی از مهم ترین قوانین اقتصادی ایران است که با هدف حفظ امنیت اقتصادی ،حمایت از تولید داخلی تدوین شده است.
قاچاق کالا و ارز یکی از معضلات اقتصادی کشور است که با مجازات های شدید همراه است.برای جلوگیری از این تخلفات قوانین سخت گیرانه ای وضع شده که بر اساس میزان جرم،می توانند شامل جریمه نقدی، مصادره اموال، حبس و محدودیت های تجاری باشند.
وی در ادامه به تعریف انواع کالا پرداخت: در قوانین مبارزه با قاچاق کالا و ارز چهار نوع کالا تعریف شده است که عبارت است از کالای مجاز،مجاز مشروط،یارانه و ممنوع که هر کدام مشمول مجازات های مربوط به خود هستند.
مهندس ابراهیمی با تاکید بر موضوع تبصره 1 ماده 18 اصلاحیه سال 1400تصریح نمود: بر اساس این اصلاحیه عرضه یا فروش کالای قاچاق در فضای مجازی جرم انگاری شده و مرتکب علاوه بر ضبط کالا به دو برابر ارزش کالای ضبط شده محکوم می شود .
در این کارگاه آموزشی در خصوص ماده 27 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز که به واردات و صادرات و تولید غیرقانونی اقلامی مانند دارو،مکمل ملزومات و تجهیرات پزشکی ،مواد و فرآورده های خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی اشاره شده است پرداختند.
نظر دهید